Кошик
276 відгуків
Додати відгук
Кошик
Green Life
+380 (66) 338-98-60
Решітка гриль велика MAX GRILL (40*32)
  • Решітка гриль велика MAX GRILL (40*32), фото 2
  • Решітка гриль велика MAX GRILL (40*32), фото 3
  • Решітка гриль велика MAX GRILL (40*32), фото 4

Решітка гриль велика MAX GRILL (40*32)

180 грн

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 350 грн.

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: MG40-32
+380 (66) 338-98-60
Елена
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Решітка гриль велика MAX GRILL (40*32)Решітка гриль велика MAX GRILL (40*32)
180 грн
Немає в наявності
+380 (66) 338-98-60
Елена
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Опис
Пропонуємо Вашій увазі необхідну, якісну, зносостійкість, виготовлену з нержавіючої сталі, зі зручною дерев'яною ручкою приналежність для пікніка та просто відпочинку на природі Ґрати-гриль для барбекю від торгової марки MAX GRILL.

Розміри 40.5*30 см глибина: 7 см

 

Для приготування ароматної, смачної, вишуканої страви на вогнищі є деякі хитрощі при виборі дрівець. Вільха надає помірно солодкий аромат лососеві і курчати. Яблуня або персикове дерево з тонким, але гострим ароматом гарні для телятини, свинини, риби і для овочів. Дрова з вишневого дерева «люблять» качка і дичину. Це взагалі пташине дерево, воно посилить блюдо солодкуватим смаком, що пернаті в принципі вже мають. Виноградна лоза додасть блюдам винний, солодкуватий присмак, тому над такими дровами зазвичай смажать баранину, рибу та овочі. Ну а дубові дрова забезпечать їжу просто міцним смаком, тому на них краще смажити яловичину або свинину.
Що можна посмажити на Решітці гриль MAX GRILL? Та все що хочеться!!! Головне правило для продуктів - їх товщина не повинна перевищувати 7 см .Товсті шматки м'яса, баранини ,свинячі ніжки потрібно розрізати уздовж (не до кінця) і розгорнути як книжку .Також потрібно розрізати і цілу рибу. Якщо в м'ясі є великі кістки, їх необхідно видалити (вирізати).Овочі, такі як баклажани ,помідори, болгарський перець, смажити цілком поки не почорніють, а у перці і помідори не полопается шкірка, постійно перевертаючи. Потім необхідно зняти шкірку, і можна додавати в основне блюдо. Кабачки, цукіні краще порізати заздалегідь, а потім просто обсмажити з двох сторін. Ковбаски, сардельки, сосиски просто викладіть на Решітку-гриль, при бажанні пролийте соусом і на середньому спеку підсмажити з двох сторін.

Основні
Виробник А-Плюс
  • Ціна: 180 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner